“A Jazzy Christmas”: ’t is weer voorbij

Dag toeschouwers en sitebezoekers! We hebben weer ongelooflijk genoten van onze ‘Jazzy Christmas’-concerten. We waren ook in onze nopjes met de grote opkomst. Het thema zat ons dit jaar als gegoten: we konden ons eens helemaal laten gaan in prachtige kerstsferen, in de koudste periode van het jaar. De swingende kerstsfeer was er natuurlijk nooit geweest zonder onze drie instrumentisten; Ruben Lamon, Birgit Eecloo en natuurlijk Marc Masson, bedankt voor de begeleiding!

Onze special guest, rector Van Cauwenberge, zong met ons een solo van Leonard Cohens ‘Hallelujah’. Alvast een topmoment op ons eerste concert! Al vonden we uiteindelijk toch een vervanging voor hem, tijdens het volgende concert in de Aula bezorgde Santa Claus zelf ons een prachtige kerst! Het laatste concert ging door in een prachtig decor tussen de piano’s van Maene. We kregen hun concertzaal ter beschikking en genoten dan ook volop van de mooie zaal en het enthousiaste publiek! Bij de receptie achteraf kregen de mensen nog even de kans het atelier te betreden, waar vele piano’s worden gestemd en hersteld.
Wilt u ons concert bij piano’s Maene nog even meebeleven, klik dan even door naar onze videopagina. We vonden onszelf terug op YouTube met ‘A Little Jazz Mass’ en ‘A New Christmas Alphabet’. Ook foto’s van de drie concerten zijn te bekijken in een fotoalbum.

We wish you a merry christmas and a happy new year!