Repetities

Waar en Wanneer?

Wij repeteren iedere dinsdag van het academiejaar, behalve tijdens vakantie-, examen- en blokperiodes, van 19u30 tot 22u00. De repetities gaan door in de Trechterzaal van studentenhuis De Therminal (Hoveniersberg 24). We zitten hier perfect bereikbaar voor iedereen en bovendien kunnen we achteraf iets gaan drinken in de buurt!

Verplicht ?!

Een semester is best wel kort om een volledig avondvullend concert op niveau in elkaar te steken. Dat gaat niet als er te veel afwezigheden zijn tijdens de repetities, dus verwachten we dat een GUK-lid in principe elke repetitie aanwezig is. Daarnaast is er elk semester een repetitieweekend waar enorme sprongen voorwaarts gemaakt worden met het repertoire. Aanwezigheid op het weekend is dan ook erg belangrijk. Het kan altijd gebeuren dat er verplichtingen zijn waar je niet onderuit kan, of je een keer ziek bent, maar als je te veel repetities mist kan het zijn dat je de concerten niet kan mee doen.

Wie er niet is, mist enorm veel op muzikaal (en ander) vlak … Met een voltallig koor repeteren is nu eenmaal leuker en leerrijker.