Vriend van het GUK (VVHG)

Jij kunt een vriend zijn van het GUK!

Voor de organisatie van haar concerten en concertreis en voor haar dagelijkse werking kan het GUK altijd wel een klein steuntje in de rug gebruiken, een schouder om op te rusten, een bemoedigend woord, materiële steun. Voor deze hulp doet het GUK graag een beroep op haar vrienden.

Word vriend van het GUK

Wil je graag vriend worden van het GUK om het bij te kunnen staan in haar muzikale avonturen? Dat is heel simpel: Voor het kleine jaarlijkse bedrag van 90 euro word je vriend van het GUK. Het GUK doet op haar beurt haar best om alle vrienden te verwennen met enkele vriendendiensten:

  • Je wordt op de hoogte gehouden van het reilen en zeilen van het GUK door middel van een elektronische nieuwsbrief (6 à 7 maal per jaar)
  • Elk concert krijg je van ons een uitnodiging toegestuurd met 2 vrijkaarten
  • Er worden plaatsen voorbehouden vooraan in de concertzaal en je mag achteraf op onze kosten een drankje nuttigen aan de bar
  • Je wordt bij naam vernoemd in onze programmaboekjes

Het volstaat om 90 euro over te schrijven op het nummer BE91 7330 0416 5976, met vermelding van: VRIEND VAN HET GUK + naam. Bezorg ons uw gegevens als toekomstige vriend van het GUK door onderstaand formulier in te vullen. Je registratie is compleet wanneer we je overschrijving van 90 euro hebben ontvangen. Als de ticketverkoop van ons concert dat semester al gestart is, ontvang je de eerste vrijkaarten pas het volgende semester.

De dirigent en alle zangers van het GUK zijn je alvast zeer dankbaar!