Het GUK is terug van weg geweest. Na anderhalf jaar pandemie kunnen we er eindelijk terug invliegen en concerten voorbereiden. De situatie blijft echter voorzichtig en we kunnen dus voorlopig geen volledige garantie bieden dat concerten zullen kunnen doorgaan en we u tickets in ruil kunnen geven voor uw steun. Wilt u toch vriend blijven en ons steunen om door deze moeilijk tijden te komen bent u natuurlijk zeer welkom om u toch aan te sluiten als vriend van het GUK.

Hartelijk dank voor uw vertrouwen en steun!

Vriend van het GUK (VVHG)

Jij kunt een vriend zijn van het GUK!

Voor de organisatie van haar concerten en concertreis en voor haar dagelijkse werking kan het GUK altijd wel een klein steuntje in de rug gebruiken, een schouder om op te rusten, een bemoedigend woord, materiële steun. Voor deze hulp doet het GUK graag een beroep op haar vrienden.

Word vriend van het GUK

Wil je graag vriend worden van het GUK om het bij te kunnen staan in haar muzikale avonturen? Dat is heel simpel: Voor het kleine jaarlijkse bedrag van 70 euro word je vriend van het GUK. Het GUK doet op haar beurt haar best om alle vrienden te verwennen met enkele vriendendiensten:

  • Je wordt op de hoogte gehouden van het reilen en zeilen van het GUK door middel van een elektronische nieuwsbrief (6 à 7 maal per jaar)
  • Elk concert krijg je van ons een uitnodiging toegestuurd met 2 vrijkaarten
  • Er worden plaatsen voorbehouden vooraan in de concertzaal en je mag achteraf op onze kosten een drankje nuttigen aan de bar
  • Je wordt bij naam vernoemd in onze programmaboekjes
  • Op vertoon van je vrienden-uitnodiging krijg je een klein aandenken van het concert!

Het volstaat om 70 euro over te schrijven op het nummer BE91 7330 0416 5976, met vermelding van: VRIEND VAN HET GUK + naam. Bezorg ons uw gegevens als toekomstige vriend van het GUK door onderstaand formulier in te vullen. Je registratie is compleet wanneer we je overschrijving van 70 euro hebben ontvangen. Als de ticketverkoop van ons concert dat semester al gestart is, ontvang je de eerste vrijkaarten pas het volgende semester.

De dirigent en alle zangers van het GUK zijn je alvast zeer dankbaar!

    Vul deze code hieronder in: captcha