Samenwerken

Als u op deze pagina bent beland, heeft u waarschijnlijk zin om met ons samen te werken, super! Hieronder vind u verschillende mogelijkheden; van samen projecten uitwerken tot boekingen en steun. Bekijk ook zeker onze Corporate Booklet met uitgebreide info over onze werking en samenwerkingsmogelijkheden.

PS: Als studentenkoor werken wij voornamelijk actief binnen de semesters van het academiejaar aan de UGent (eind september tot midden december & begin februari tot midden mei), maar ook samenwerkingen of boekingen buiten deze periode zijn eventueel mogelijk.

Samen een project organiseren

Als studentenkoor is muzikale ontwikkeling en zelfontplooiing een belangrijk aspect voor ons. Dit doen we door een zeer divers programma aan te snijden, maar ook door grote of niet-alledaagse projecten aan te gaan. Hebt u een idee voor een muzikaal project en wilt u ons hierin graag betrekken, contacteer ons gerust! We kijken uit naar uw voorstellen.

Boek ons

Een plechtigheid laten opluisteren met een klein koorensemble of een volledig concert van ons boeken, dat kan. Wij stellen in overleg met u een geschikt programma op binnen ons repertoire. Nummers op aanvraag zijn eventueel mogelijk maar worden bekeken geval per geval. Contacteer ons gerust voor meer info en een vrijblijvende offerte op maat van uw vraag.

Sponsors

Voor de organisatie van haar concerten en concertreis en voor haar dagelijkse werking kan het GUK altijd wel wat steun gebruiken. Als sponsor kan je ons die steun geven op een financiële of logistieke manier. 

Vriend van het GUK

Voor de organisatie van onze concerten, dagelijkse werking en culturele reizen, kunnen we altijd wel een klein duwtje in de rug gebruiken. Voor deze hulp doen we graag een beroep op onze vrienden. Wil jij ook één van deze kanjers zijn? Klik dan zeker op onderstaande rode knop!