Een nieuw jaar met nieuwe liedjes!

Het moment is weer aangebroken. Na lange winterse dagen kunnen we opnieuw naar de Therminal. Dit doen we natuurlijk voor het aangename gezelschap, maar ook om ons voor te bereiden op het Requiem van Fauré. We brengen dit concert samen met het koor Kantilene op dinsdag 3 mei in de Gentse Bijloke. U kan ons ook vinden op zaterdag 30 april in de Sint-Antoniuskerk te Aalst.

DSC_4738.jpg

Onze kerstconcerten in de Gentse Aula vonden wij enorm gezellig, en we hopen van u hetzelfde. We bedanken ook rector Paul Van Cauwenberge voor zijn aanwezigheid en soloprestatie op het podium. We zullen ook niet snel het prachtige decor van Piano’s Maene in Ruiselede vergeten, dat tot de nok vol zat met toeschouwers. Een nobele onbekende maakte van ons ook een aantal filmpjes, die je op onze site kan bekijken. Indien u alles nog eens even wil herbeleven, kan u ook doorklikken naar de foto’s die zich op onze site bevinden.

We trekken deze zomer opnieuw onze beste vakantiekledij aan voor een prachtige reis naar Oostenrijk. In Wenen, muziekstad bij uitstek, mogen we genieten van de prachtige monumenten en ons laten leiden door de klanken van de stad. Verder verblijven we nog in Zell am See, vanwaar we uitstappen kunnen maken naar de Mozartstad Salzburg. Traditiegetrouw zingen we ter plaatse ook enkele concerten.

Groeten,

Het GUK-bestuur