Afsluiting van het Shakespearesemester

Graag zouden wij u willen bedanken voor uw talrijke opkomst op onze Shakespeareconcerten vorige week.
Wij hopen dat u er net als wij van genoten heeft.

Het mag dan wel nog veraf zijn, maar toch willen we ook al een tipje van de sluier oplichten over ons volgende project

We leven in een onrustige tijd. Dagelijks worden we op internet en tv overspoeld met beelden van beurzen die crashen, van financiĆ«le markten die instorten, maar ook van opstanden, betogingen, oorlogen, veel gewonden en jammer genoeg ook te veel doden… Hoe komt het toch dat oorlog gemeengoed geworden is?
Op deze vraag zal het GUK een antwoord proberen te geven door de stem te verheffen. Enerzijds zullen we vocaal ten strijde trekken tegen de oorlog en anderzijds zullen we de vrede en de liefde bezingen en bejubelen. Het wordt een semester vol tegenstellingen: goed tegen kwaad, warm tegen koud, oorlog tegen vrede.

De concerten zullen doorgaan op 8 en 9 mei. Meer praktische informatie ontvangt u later nog van ons.

Wij kijken er alvast naar uit om u in mei te begroeten en te verwarmen met onze eigen ode aan de vrede.

Met vriendelijke groeten,

Het GUK-bestuur