‘GUK serveert’ zit erop, vond u het lekker?

Ons eerste GUK-semester en ons concert ‘GUK serveert’ zit er weer op, maar wie erbij was, zal het niet gauw vergeten.

Tijdens dit speciaal GUK-concert gaven de zangers opnieuw het beste van zichzelf. De muziek werd geapprecieerd, de pasta werd gesmaakt en het royaal dessertbuffet lokte veel verlangende blikken uit. Er was voor ieder wat wils.

Maar bovenal kregen we die avond hoog bezoek van Sinterklaas. Het GUK zong speciaal voor hem enkele Sinterklaasliedjes, gearrangeerd door Joris Derder, Joris van der Herten (bas) en Jos Vanden Abeele (tenor). Ook onze Vrienden werden dit keer niet vergeten. Zij kregen elk nog een lekker Sintpakketje mee naar huis!

Wij hebben ervan genoten, hopelijk u ook!

Het fotoalbum van het concert kan u hier vinden.