The Big Apple!

Beste GUK-liefhebber, beste Vriend,

Hier zijn we alweer met een kleine update over het reilen en zeilen van het GUK.

Op 10 maart 2013 mochten we samen met het JeMoo, de koren academie August De Boeck Asse, Pojedu Melle en FA-SI-NANT Baarle, onder leiding van Geert Soenen het requiem van Verdi opvoeren.
Maanden hadden we eraan gerepeteerd en we waren dan ook trots op onze prestatie. Zeker omdat niet alleen wij, maar ook het publiek ervan had genoten!
Bedankt voor jullie aanwezigheid!

Het einde van de requiemperiode betekent voor het GUK de laatste ‘spurt’ naar Amerika! Van 18 tot 27 juli 2013 gaat het GUK, zoals jullie misschien al weten, naar New York. Daar staan enkele concerten gepland in onder andere de Kathedraal van St. John the Divine en in St. Bart’s episcopal church, in het hart van Manhattan.

Nu denkt u misschien: “Jammer, Amerika is wat ver om te gaan luisteren…” Geen nood: op 15 mei 2013 bent u welkom in het Pand om te luisteren naar de première van ons Amerikaans concert: The Big Apple. En om u helemaal in de sfeer van Amerika te brengen, kunt u na het concert genieten van Amerikaanse hapjes en een echte “American fair” (met tal van prijzen te winnen)!

Tickets voor het concert zijn te verkrijgen via de website (https://gentsuniversitairkoor.be/tickets/) of via telefoon (0476/61 12 33, na 18u). De prijzen voor de tickets zijn €8 voor studenten, €15 voor niet-studenten en Vrienden van het GUK komen gratis!

Om onze Amerikaanse reis te financieren werden er ook paaseitjes en snoepjes verkocht. Snoepzakjes zijn nog steeds te verkrijgen bij de GUK-leden. Voor de prijs van €3 krijgt u 200 gram snoepjes.

Onze verkoop tijdens de Verdi-repetitie was alvast een succes! Ook de GUK’ers konden genieten van een (gepersonaliseerd) zakje snoep.

Tot binnenkort!

Het GUK.