Het is voorbij …

Precies een week geleden sloot het Gents Universitair Koor haar werkjaar af met het concert ‘The Big Apple’. Uit de reacties van het publiek konden we afleiden dat het een geslaagde editie was.

Kon u er zelf niet bij zijn, maar bent u benieuwd hoe het eraan toeging? Lees dan het verslag van Schamper!

Was u er wel bij en bent u nieuwsgierig naar de foto’s? Bekijk dan hier het fotoalbum van het concert! Was u erbij en kreeg u zin om ook deel uit te maken van het GUK? Vanaf september zal hieromtrent meer informatie te vinden zijn op onze site.

Ook onze Americain fair was een groot succes. De grote winnaar van de avond is Marie-Paule Focke die een pakket cinematickets won. Proficiat Marie-Paule!

Tenslotte nog even wat toekomstplannen. In juli gaat het GUK op concertreis naar Amerika. Al onze avonturen zullen te lezen zijn op onze facebookpagina. Maar vooraleer er op reis kan worden gegaan moet er eerst worden gestudeerd. Het GUK wenst dan ook al haar leden en alle studenten veel succes toe met de blok!

omslagfoto fb