Een nieuwe start …

Nieuwsbrief_Amerika_1

De examens zijn gedaan, nog even vakantie nemen en dan vliegen we er opnieuw in! Dit semester staat een samenwerking met het Gents Universitair Symfonisch Orkest (GUSO) op het programma. Samen brengen we ‘A child of our time’ van Michael Tipett.

Noteer alvast 1 en 2 mei in je agenda want dat wordt ons grote moment!

Wil je op 1 en 2 mei liever niet in het publiek zitten maar op het podium staan? Dat kan! Het enige wat je moet doen is op dinsdag 11 februari even langskomen op de open repetitie van ons. Deze gaat door in studentenhuis ‘De Therminal’ (Hoveniersberg 24) en start om 19u45. Het einde is voorzien om 22u. Je hoeft dan echter nog niet naar huis want we voorzien nog een hapje en drankje achteraf. 

Meer info vind je onder meezingen < lid worden?

De sfeer opsnuiven kun je doen via volgend filmpje: http://www.youtube.com/watch?v=xgBR-8YPEjg