Ready, set, go: open repetities!

wervingsflyer

Binnen een kleine maand begint het GUK er weer aan: een nieuw semester met een nieuw groots avontuur in het vooruitzicht. Voor al wat we in petto hebben voor onze trouwe en kersverse fans zoeken we nog nieuw bloed onder de zangers. Alle studerenden aan de associaties van de UGent onder de 30 jaar zijn meer dan welkom om ons te vervoegen!

Ben je er nog niet helemaal zeker over? Twijfel dan zeker niet om te komen luisteren en mee te zingen op de eerste open repetities van het koor: deze zullen plaatsvinden op dinsdag 23 en 30 september, telkens van 19u45 tot 22u – locatie: “trechterzaal” van studentenhuis de Therminal, Hoveniersberg 24. Heb je de smaak volledig te pakken, dan is inschrijven voor de stemproeven mogelijk tijdens deze repetities. Stemproeven worden op woensdag 1 en donderdag 2 oktober gehouden, telkens vanaf 16u.

Vul het inschrijvingsformulier in om je komst reeds aan te kondigen (dit formulier vind je hier terug). Volg ons ook op facebook! Via deze link kom je meteen op onze pagina en blijf je op de hoogte van de gebeurtenissen binnen het koor. Veel plezier en hopelijk tot dan!