1000 Voices for Peace: tickets

1000Voices_Big

Dit najaar houdt het Gents Universitair Koor concert op 6 november.  Met “Thousand Voices for Peace: Gent ontmoet Ierland” zal het GUK in samenwerking met een Iers koor – de “Irish World Academy of Music and Dance Choir”  – de Eerste Wereldoorlog herdenken. Aan de hand van een bloemrijk en divers repertoire brengen we ons muzikaal verhaal over de oorlog, maar vooral ook zijn belangrijke tegenpool: de vrede. Want wat is oorlog meer dan een bewustwording van het vurige pleidooi voor vrede?

Alle concrete informatie nog even op een rijtje:

  • Concert: “1000 Voices for Peace: Gent ontmoet Ierland”
  • Datum:   donderdag 6 november 2014
  • Locatie: Aula in de Voldersstraat, nummer 9
  • Aanvang: 20u
  • Tickets: 7 euro (student) ; 12 euro (niet-student)

Tickets bestellen kan je hier bestellen.