Gala Concert

Nadat u enkele maanden geleden kon genieten van het Best Of GUK-concert, sluiten wij ons jubileumjaar feestelijk af met een waar galaconcert. Wij staan er opnieuw om u in vervoering te brengen met niks anders dan hemelse klanken en gezangen.

En ons feestjaar afsluiten, dat doen we in stijl! Om ons concert helemaal gala te maken, zullen wij ons voor deze gelegenheid uitdossen in onze chicste kleren. Hierbij nodigen wij u uit om in stads- of galakledij naar ons concert te komen en zo het concert extra sprankelend te maken. Dus kom gerust in dat luxueuze kostuum, hippe broekpak of elegante kleedje naar het concert indien u dat wenst. Dat gezegd zijnde, voelt u zich vooral niet verplicht! Uw luistergenot en aanwezigheid zijn voor ons uiteraard het belangrijkste.

We ontvangen u graag op 13 mei in de Sint-Pieterskerk te Gent. Tickets kunt u vanaf 13 april hier bestellen.