Meezingen

Als je op deze pagina bent beland, heb je waarschijnlijk zin om je bij het koor aan te sluiten. Wat leuk! Hieronder vind je meer informatie over hoe je je kan aansluiten bij ons en waar en wanneer onze hoofdactiviteit plaatsvindt, de repetities. Neem alles op je gemak door en schrijf je in bij interesse. Zo blijf je op de hoogte over open repetities en stemproeven die eraan komen, maar meer daarover hieronder.

PS: Als studentenkoor zijn wij voornamelijk actief binnen de semesters van het academiejaar aan de UGent: eind september tot midden december & begin februari tot midden mei. Buiten het academiejaar komen we regelmatig samen voor de gezelligheid, en in de zomer overbruggen we de repetitieloze periode met telkens weer een fantastische concertreis.

Lid worden

Het GUK verwelkomt iedere semester vele muzikale Gentse studenten. Kom naar een open repetitie en maak kennis met ons om je vervolgens in te schrijven voor de stemproef!

Repetities

In een koor staat zingen natuurlijk centraal. We repeteren daarom iedere week van het semester en bereiden ons zo voor op een geweldig concert op het einde van het semester!