Best of GUK

POSTPONED

Na het laatste overlegcomité hebben we beslist om onze concerten van volgende week niet langer te laten doorgaan. We willen u graag een kwaliteitsvol concert brengen om ons 20-jarig bestaan memorabel te vieren, maar in de huidige situatie zijn we er niet van overtuigd dat dit zal lukken. Maar niet getreurd, we laten ons niet kennen en annuleren Best Of GUK niet, het zal alleen wat later plaatsvinden. Meer info over de nieuwe data komen spoedig uw kant uit.


Het Gents Universitair Koor is terug van weggeweest, en presenteert met trots haar nieuwe concertreeks: Best Of GUK!

Nu de gezondheidssituatie het weer toelaat, viert het Gents Universitair Koor feest naar aanleiding van haar twintigste verjaardag, en hoe kunnen we dat beter doen dan met een trip down memory lane? Het GUK haalt oude repertoires van onder het stof en is klaar om een concertreeks neer te zetten vol monumentale stukken. Samen met alumni-GUK’ers staan we binnenkort op de bühne om de Gentse cultuurliefhebber opnieuw te laten genieten van een vaste waarde in de Vlaamse koorwereld.

Op woensdag 8 en donderdag 9 december voeren wij ons concert op om 20 uur in de Sint-Pauluskerk (Smidsestraat, 9000 Gent). Op zaterdag 11 december begint ons concert om 20 uur in de concertzaal MIRY (Biezekapelstraat 9, 9000 Gent). Deuren gaan open om 19u30.

Tickets kunt u vinden op onze ticketpagina.

***OPGELET: omwille van de coronamaatregelen zijn wij verplicht om te vragen dat iedere bezoeker een Covid Safe Ticket (CST) kan voorleggen.***

Tot dan!