GUK zoekt leden

Het is weer die tijd van het jaar: Het GUK zoekt muzikale enthousiastelingen die ons koor komen vervoegen. Ben je muzikaal aangelegd en heb je zin om je te engageren in een levendige bende? Dan is het Gents Universitair Koor iets voor jou!

Schrijf je in voor de stemproef en kom kennismaken!

Vanwege de corona maatregelen houden we dit semester geen open repetities. We verwelkomen je wel op een auditie met een stemproef die jou en ons iets meer vertelt over je deelname aan het GUK. De mogelijke data hiervoor zijn 24 september of 28 september. Na het slagen op de stemproef kan je meteen lid worden en sluit je je aan op de eerstvolgende repetitie.

De stemproef (in corona omstandigheden) houdt in:

  • Een verwelkoming door een beperkt aantal GUK-leden
  • Een opgelegd stuk (één week voor je stemproef sturen we het stuk door met een opnamebestand van jouw stemgroep)
  • Een stemoefening om je tessituur (stemgroep) te bepalen
  • Een stuk naar keuze

De uiteindelijke beslissing ligt bij de dirigent en het bestuur. Het resultaat van de auditie wordt per mail meegedeeld.

Meer info vind je op de pagina Meezingen